Искаме всички да вървят по пътя на европейската интеграция. С

...
Искаме всички да вървят по пътя на европейската интеграция. С
Коментари Харесай

Мария Габриел: Само заедно можем да се противопоставим на фалшивите новините

Искаме всички да вървят по пътя на европейската интеграция. С новите технологии можем да станем още по-сигурни.
Това съобщи еврокомисарят Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила, отговаряща за цифровата стопанска система и цифровото общество, по време на брифинг след срещата с министъра на осведомителното общество и администрацията на някогашната югославска република Македония Дамян Манчевски.

Само дружно можем да се противопоставим на подправените новините. В това отношение има доста аспекти. Всички дружно би трябвало да си кажем, че следствията от тях могат да бъдат оптимално понижени и посредством цифровизацията можем да бъдем още по-големи, сподели Мария Габриел, съобщи кореспондент на Novini.bg.

По думите на Мария Габриел днешната среща е висока оценка за свършеното до в този момент от министър председателите на двете републики – Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и Зоран Заев.

Тя заяви, че срещата е била извънредно ползотворна. По думите на нея е обсъждана опцията развиването на високите технологии да носят съответни изгоди за хората.

„ Наша обща упоритост е да създадем по този начин, че оптимален брой хора да имат цифрови умения и познания, с цел да посрещнат новите провокации на Цифровата революция”, съобщи еврокомисарят.

Двамата са разискали и нещо, което е извънредно покрай хората - електронните услуги, и методът, по който те могат да станат налични и да обезпечат прозрачността, която за всеки един е толкоз значима, добави още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР