Искаме с общи усилия, всички, да се обединим около рекламирането

...
Искаме с общи усилия, всички, да се обединим около рекламирането
Коментари Харесай

Ангелкова разкри, че шезлонгите и чадърите по морето може да са безплатни на места

Искаме с общи старания, всички, да се обединим към рекламирането на почивките в България. Активната подготовка и в този момент тече, а от юни да се разгласи публично началото на сезона. Дано можем и по-рано да отидем на море. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard в утринния блок на БТВ.

"Утре ще обсъдим с концесионерите на плажовете за цените на чадърите и шезлонгите. Вариантите са три - нулеви цени единствено на база консумация, доста ниски цени на чадърите или шезлонгите, както и там където няма опция, цените да не се трансформира ", сподели още министърът.

Ангелкова прикани: Да изберем България за отмора след рецесията

"Туристите и хотелите ще би трябвало да съблюдават ограничения за хигиена. Важно е да имаме единна политика на общоевропейско равнище ", разкри Ангелкова.

"Всеки способства със своите старания България да е желана туристическа дестинация. Да не се анулират резервациите за юни, юли и август. Но приканвам да изберем България за почивката си ", приключи Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР