Искаме оставката на зам.-шефа на ВиК Холдинга Кирил Симеонов заради

...
Искаме оставката на зам.-шефа на ВиК Холдинга Кирил Симеонов заради
Коментари Харесай

Шефът на ВиК излиза с друг мъж от тоалетната

Искаме оставката на зам.-шефа на ВиК Холдинга Кирил Симеонов поради скандално държание. ‼️ Настояваме да си направи обществено тест за опиати.

Кирил Симеонов от Варна стана воин на видеоклип в медиите, на който е с различен мъж в кабинка в мъжката тоалетна на варненско заведение. Уединилата се в тоалетната еднополова двойка надали е правила финансови разбори или е споделяла угриженост за бруталния воден режим, на който предизборно бяха подложени варненци през последните месеци.

Кой е Кирил Симеонов - деятел на Промяната, непосредствен другар на Благомир Коцев (виж фотографията в коментарите), отстъпник от Има Такъв Народ, прочут с присъединяване си в Биг Брадър, няма никакъв опит във ВиК бранша.

Развеселеният и очевидно несъответстващ Симеонов се причислява лед това към компанията на новоизбраните варненски общински съветници от Промяната и новият им кмет на регион Приморски (снимка в коментарите)

Коментирахме този случай с сътрудниците общински съветници на конференция, само че това не беше отразено в медиите.

Както и неведнъж питахме по време на акцията има ли политически напън за закъснение на ВиК ремонтите по отношение на изборите или това се дължи на тотална липса на подготвеност. По тази причина и поради всички варненци, които месеци наред страдаха от непрекъснатото прекъсване на водата и забавените ВиК поправки, отбелязвам този случай тук, а депутатите ще насочат въпрос към министъра на районното развиване и към Кирил Петков за това безсрамие!  Допустимо ли е лице с нулев опит и с сходно държание да е във висшето управлението на ВиК Холдинга?

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР