Искаме и ние като народни представители да оставим прокуратурата да

...
Искаме и ние като народни представители да оставим прокуратурата да
Коментари Харесай

Тошко взриви НС с думи към Киро: Неуважаеми национален предател, бъркате омраза с истина

Искаме и ние като народни представители да оставим прокуратурата да работи на мрачно като бухалка или желаеме да забележим вярното мнение? Какво се случва е следното. Защо се стигна до решението господин Гешев да бъде отхвърлен? Това попита Кирил Петков от трибуната на Народно събрание, откакто депутати от „ Възраждане “ приканиха него и Бойко Борисов да дадат имунитета си непринудено още през днешния ден.
„ След година и половина, без никакви обстоятелства, нови условия, прокуратурата взема решение да възобнови това произвеждане и няма да оставим прокуратурата да работи като бухалка.
Ще осветляваме всякога когато някой си разрешава да употребява изпълнителната власт за политически цели. Преди 18 юли ще си дам имунитета. Но няма да дам прокуратурата да употребява властта като политическа бухалка. Нека да не приказваме за фашизъм. Толкова пъти го споменахте “, сподели още Петков.
„ Не запознат съм розов, кафяв фашизъм. Но знам едно – вие не би трябвало да казвате кой да бъде задържан. А за комплексираните депутати, цялостни с ненавист от Има Такъв Народ, въобще няма да ги разясня “, съобщи Петков.
Повод за последните му думи е изявлението на Тошко Йорданов малко по-рано.
„ Неуважаеми народен изменник, господин Кирил Петков “, поде Йорданов, само че ръководителят на Народното събрание го прекъсна, с цел да се извини на съпредседателят на Политическа партия.
„ Извинихте ли се “, попита Росен Желязков.
„ Не, накажете ме. Кирил Петков и Бойко Борисов са страхливци. Рептила Петков желае да изпере Борисов, а Христо Иванов го е измислил. Вие сте фашист, тъй като извършихте арест, който се оказа, че е противозаконен. Не бъркайте омразата с истината “, сподели Йорданов.
„ Това, което желая да разясня е за какво нашият механизъм докара до отстраняването. Защото за разлика от теоретичната опция да бъде разследван, ние имаме вяра, че господин Гешев има задоволително неща, за които да се тормози.
Това, което беше въведено в Плана за възобновяване и резистентност, за него бе същинска опасност. Г-н Ананиев, склонен съм с вас. Бих подкрепил вие да оглавите тази комисия, в случай че желаете да сте поръчител за периодите. Знаете, че когато влязох във вашата стая, последното което имаше при мен беше боязън “, сподели той.
Народните представители избухнаха в смях след тези думи на Петков.
„ Уважаеми сътрудници от ПП-ДБ, хайде да престанем с това двуличие. В какво да ме убеди комисията? Че Петков не е двоен жител ли? Какво да ме убеждавате, че Бойко Борисов има или няма къща в Барселона.
Това е една прашинка от това, което сътвориха ГЕРБ. И ще губим времето на една комисия. Вие сте поредни от записите – Асен Василев назначава цялата рода, а въпреки това се чудите по какъв начин да запазите престижа на Борисов още месец “, съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР