Искаме да призовем избирателите от великотърновския МИР: Нито глас за

...
Искаме да призовем избирателите от великотърновския МИР: Нито глас за
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нито глас за Пеевски, да поставим ДПС под карантина!

" Искаме да призовем гласоподавателите от великотърновския МИР: Нито глас за Пеевски! Става дума за българската държавност, за нашето бъдеще, за това по какъв начин ще се развива България ". Това заяви  Христо Иванов , съпредседател на " Демократична България ", представен в известие от пресцентъра на обединението.

Съпредседателят на " Демократична България " акцентира, че апелът му не включва ГЕРБ, тъй като дружно с Движение за права и свободи са носители на корупционния вирус. Само преди дни кметът на Велико Търново Даниел Панов, определен от ГЕРБ, одобри делегация на Движение за права и свободи с Пеевски в кабинета си, напомня Иванов. " Той не е някакъв цивилен претендент на ГЕРБ. Това е човек, който заема място в партийната подчиненост. В обкръжението на Борисов е извънредно скъп кадър. Ето това е моделът на българското мафиотско преодоляване на държавността ", декларира той.

Христо Иванов напомня и интервютата на някогашния здравен министър Костадин Ангелов, който нееднократно благодари на Пеевски за пиарските му дарения при започване на коронавирус пандемията.

" Пеевски е въплъщение на един модел. Пеевски е въплъщение на модела на Сарая, на модела към Движение за права и свободи, който в действителност съставлява сърцевината на завладяването на българската страна от мафията ", показва Христо Иванов.
 Антоанета Цонева сигурна: Продължаваме промяната ще са наш сътрудник Антоанета Цонева сигурна: " Продължаваме промяната " ще са наш сътрудник
Има пропуски в ръководството на рецесията, президентът би трябвало да свика Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС), с цел да бъдат зап...

" С кандидатирането си и поддръжката, която Сарая дава на Пеевски, в действителност вземат за заложници бъдещето на България. Какво ще чуе всеки вложител и бизнесмен, който пристигна да открива работни места и да създава? Той ще чуе корупция, наказания по " Магнитски ", Пеевски и няма изобщо да пристигна ", прибавя съпредседателят на " Демократична България ".

Христо Иванов насочва апел водачите на останалите листи Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ, Йордан Терзийски от " Продължаваме промяната ", Минчо Куминев от " Изправи се БГ! Ние идваме! " и Явор Божанков от Българска социалистическа партия да се разграничат от Пеевски и да призоват гласоподавателите си да не поддържат Движение за права и свободи и Пеевски.

" Пак желая да попитам някой може ли да изясни по какъв начин Пеевски се трансформира в магнат? С какви пари, какво изобрети? Какви опасности пое в бизнеса? Нека дружно да призовем българските жители, гласоподавателите от великотърновския изборен регион: Нито глас за Пеевски! ", споделя още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР