Искам само да ви кажа, че след властването на ПП

...
Искам само да ви кажа, че след властването на ПП
Коментари Харесай

Андролова: Промяна ли? Вие сте безмозъчни! След властването на ПП от държавата ще останат огризки

Искам единствено да ви кажа, че след властването на Политическа партия от страната ще останат единствено огризки. Вървим по сюжета на цялостното разграждане. Тези хора се интересуват единствено от пари, от нищо друго. Колаборациите им със задкулисието са единствено и само в посока на източване. Политиката за тези хора е просто едно прикритие. Трябва да си изцяло безумен, с цел да си помислиш, че Политическа партия ще трансформират страната към по-добро.
Популизмът в евроатлантически клишета е, с цел да могат да си работят без да ги закачат. И те чудесно осъзнават това и сами се поставят. Приклякането към посолствоТО е просто фон, с цел да бъдат оставени на позиции, да могат да грабят. Ще създадат каквото им кажат, с цел да могат да получат каквото желаят от преимуществата на властта. Такова безсрамие е имало през годините и могат да бъдат посочени много покупко-продажби с тежки вреди за страната ни. Но казусът е, че в случай че след 90-те останахме по къси панталони и чорапи. Сега ще съдерат и кожата на страната.
Понеже съвсем нищо не е останало. Разглеждам хората от систематичните партии в Народното събрание, пробвам се да намеря най-малко един човек, който би могъл да приказва свястно за национална сигурност. Кавам ви, няма подобен! Ако се сещате за някой, кажете ми. Бих желала да се срещна с него.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР