Искам категорично да се разгранича от всички изроди, които съсипват

...
Искам категорично да се разгранича от всички изроди, които съсипват
Коментари Харесай

Веселин Марешки за протестиращите: Изроди, които блокират кръстовища

Искам изрично да се разгранича от всички изроди, които унищожават живота и потъпкват конституционните права на милиони българи да се предвижват свободно по българската територия. София е толкоз свободна, колкото плажът в " Росенец ". Искам да се разглася срещу всички изроди, които се опитваха да убият български служители на реда. Искам да се разглася против всички изверги, които ограбиха и унищожиха живота ни през последните 30 година Категорично нямам нищо общо с тези хора.
Това разгласи водачът на партия " Воля " Веселин Марешки във видеообръщение във Фейсбук.

Изказването му идва след няколкото дни на апели да не се купуват артикули от обектите на Марешки от аптечната мрежа и бензиностанциите му. Той обаче съобщи - все пак отчитаме растеж. За 24 часа имало скок с 20% в продажбите, уточни Марешки.

" Преди седмица някакви си Хаджигенов бил отправил апел към вас да не купувате медикаменти от аптеките на Марешки и да не зареждате в бензиностанциите на Веселин Марешки. Веднага си направих и труда и пред вас съм задължен да направя доклад на тази една седмица - оборотите в бензиностанциите са се нараснали с 10%. Недоволни от резултата от този апел, Хаджигенов към този момент го удари и на молба. Вчера той към този момент не ви приканва, а ви моли най-малко два дни не купувайте от аптеките на Марешки. За последните 24 часа имаме 20% растеж на продажбите ", разяснява водачът на " Воля ".

Той насочи и остри думи към обществения министър Деница Сачева, която по-рано в ефирен ефир съобщи, че не купува от аптеките на Марешки.

" Г-жо Сачева, бензиностанциите и аптеките на Марешки не са направени за български министри. Вие получавате огромни приходи и живеете щасливо и пищно за разлика от огромна част от българския народ ", отсече водачът на " Воля ".

ФрогНюз напомня, че свадите с Веселин Марешки се развихриха през последните седмици, когато политическата групировка редовно променяше позицията си по тематиката с конституционните промени, препоръчани от ГЕРБ. Според последното изказване на Марешки " Воля " нямаше да взе участие в събирането на нужните за внасяне в Народно събрание подписи. Стана ясно обаче, че това не е напълно по този начин. Разбра се също по този начин, че с решение на Министерски съвет директно преди да стане ясно, че Марешки е положил подписа си под план, който не е чел, на концесия се отдава плаж " Кабакум ". Концесионерът пък е някогашен народен представител от " Воля ".

" Ние не сме крадците, ние от партия " Воля " сме донорите, които оказват помощ на вас, на учебни заведения, на манастири, на църкви, на лечебни заведения и оказват помощ на всички вас, с цел да можем да оцеляваме в цялата тази скотщина, в която се постанова да живеем ", счита зам.-председателят на Народно събрание.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР