Искам да знам колко пари от нашите данъци са дали

...
Искам да знам колко пари от нашите данъци са дали
Коментари Харесай

„Колективът“ опроверга Джасим: Не ГЕРБ, а ПП/ДБ/СС са платили „подигравката пред катедралата“...

„ Искам да знам какъв брой пари от нашите налози са дали ГЕРБ за подигравката пред катедралата... Защото имам някои въпроси по отношение на цената “.

Това написа преди ден в профила си във Facebook от „ Да, България “. Тезата беше необятно застъпена в обществените мрежи и от други членове и симпатизанти на Политическа партия и Демократична България.

„ Няма значение цената, тъй като нали са го поръчали ГЕРБ. Никой не пита кмета, за какво го е поръчал, а за какво не го маха? “, разяснява Светодар Йосифов.

„ Новото (управление и кмет) няма по какъв начин да е сколасало толкоз бърже, тия процедури са по най-малко 3 месеца “, изяснява и Владислав Иванов под обявата.

Всички те обаче очевидно бъркат. Това беше доказано от самите създатели, които описаха в обемна обява какъв брой бързо се е случило всичко и по какъв начин е трябвало да са подготвени за 2 седмици.

10 декември 2023, 13:06

Арката трябвало да е 7 метра, само че цената била „ несъвместима “ с бюджета на общината за Коледа и НГ

10 декември 2023, 14:49

Сриват със земята създателите на „ златната арка “: Предложете я на някой ромски барон за фон в гаража

„ Преди няколко седмици едно от най-знаковите пространства в София стана пешеходна зона и това се трансформира във вълнуваща вест за столицата ни. Малко по-късно бяхме поканени от Общината да станем част от екип, който възнамерява краткосрочни преместваеми намеси, декоративно оформление и събития в новата пешеходна зона около коледно-новогодишните празници. В къс период бе формиран екип, състоящ се от урбанисти, изобретателни шефове, сценографи, както и от специалисти от няколко разнообразни звена на общината - имаме вяра, че това е верният и новаторски метод да се случват сходни начинания и се надяваме да той бъде доразвит “, оповестиха от „ Колективът “.

От позицията им излиза наяве още, че те са получили контракта без да е извършен конкурс.

Допада ли ви коледната декорация в София? 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР