Искам да взема думата и да направя забележка на председателващия

...
Искам да взема думата и да направя забележка на председателващия
Коментари Харесай

Рашидов към ПП и ДБ за Nexo: Нещата са кой ми нацапа гащите, ГЕРБ ми ги нацапа, но гащите са ваши

Искам да взема думата и да направя забележка на председателващия съвещанието господин Росен Желязков. Темата на дебата се измества. Нещата замязяха на - кой ми нацапа гащите и все ГЕРБ са ги нацапали. Но гащите са си ваши, бе сътрудници. Имаше и един анекдот преди време. Един твърди, че не е умъртвил човек, а просто си е белил ябълка и индивидът минал около него, спънал се и паднал върху чинийката. И по този начин 12 пъти.

Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на Народно събрание Вежди Рашидов по време на дебатите за основаването на краткотрайна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на активността на NEXO, съобщи " Новини ".

" Тук приказваме за политическа хигиена. Нагледах се на олигарси, които желаят да ръководят. Прокопиев желае да ръководи от години. Аз какъв брой пъти съм му ял калая. Нека спрем с изместването на тематиката. Нека създадем комисия, която да откри нещата. Явно тази компания има нещо нечисто. Да създадем комисия и готово. Стига сме измествали тематиката. Всичко би трябвало да е обществено и транспарантно в тази страна ", добави Рашидов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР