Искам да ви поздравя с постигнатия изборен резултат. С тази

...
Искам да ви поздравя с постигнатия изборен резултат. С тази
Коментари Харесай

Радев към ГЕРБ: Обществото очаква да съставите правителство възможно най-скоро

Искам да ви поздравя с постигнатия избирателен резултат. С тази изборна победа нългарските гласоподаватели ви разпоредиха голяма отговорност. Първата политическа мощ би трябвало да сформира държавно управление. Това сподели президентът Румен Радев по време на консултациите с ГЕРБ-СДС, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите като водеща политическа групировка имат да решат неотложни задания. " Това са законите по ПВУ, бюджет и правосъдна промяна ", добави той.

" Вчера чух вашата амбициозна стратегия за бюджет с 3% без да се пипат налозите. Пожелавам ви утопичен триумф, тъй като всички тези закони чакат. Ако не се сформира държавно управление, огромният въпрос е какво вършим с бюджета и законите. Тук водещият фактор е време. Много български жители заложиха на вашия опит. Колко време е належащо за приемане на държавен бюджет и то в двата разновидността - с постоянно държавно управление и без такова. Разбира се, какъв брой време е належащо за приемане на законите, тъй като от през вчерашния ден към този момент дъжд от законопроекти в Народно събрание ", сподели още Радев.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР