Искам да се върне нормалността, за да може България отново

...
Искам да се върне нормалността, за да може България отново
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Очаквам да сме първи, с 15 % разлика

Искам да се върне нормалността, с цел да може България още веднъж да е фактор, да се спре този безразсъден растеж на цените, две години е безвремие, сподели водачът на ГЕРБ

Истински съм тъжен, тъй като след 2-ри първият въпрос, който ще поставите ще е за Околовръстното, само че парите ги няма, похарчиха ги. Този неприятен сън не се маха единствено с миене на очите. Техните платени икономисти се пробват да ни убедят, че ситуацията не е зле. Това, което направихме ние няма да стане, в случай че не се върнем.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 симпатизанти на ГЕРБ в зала „ Маестро Атанас “ в град Пазарджик. Той бе посрещнат на крайници и с бурни овации.

„ Вие очаквате оптимизъм, само че като влезете в магазина няма нищо оптимистично. Милиарди изтекоха от джобовете ви към " Лукойл " и Русия, от най-бедната страна. Магазините също ви грабят, поради изпуснатата инфлация “, обърна се Борисов към множеството.

„ Днес хората са разединени, ненавиждат се. Няма политическа класа. Искат да ръководят, само че ние видяхме какво могат.

Бях във Враца, Монтана, Плевен - няма пътища, няма вложения, няма държавна политика “, изброи той.

„ Това е извънредно, бе хора. И като кажете: „ Бойко, хайде “. Два пъти сме вадили от такава обстановка страната. Били сме ги с огромна разлика и в този момент ни би трябвало отново. Затова, в случай че не ги бием - няма да се сърдите “, обърна се той към гласоподавателите.

„ Много е тежко и разгадавам вие да ни изкарате, с цел да поемем ангажимент. Никой не знае като нас по какъв начин действа страната. В момента всички колелца са или спрели, или уплашени и няколко медии, които от заран до вечер намилат едно и също - инфлацията била от войната.

А, че отишли и купили безценен газ, че газът е 100 лева а ние харчим по 300 за газ, не знаели. И вие сте отговорни за това “, акцентира Борисов.

„ Все някой ще се изправи и ще пита тези момчета за какво всичко е наше - млякото, олиото, служащите, а всичко е скъпо, за каква война става въпрос, няма такова нещо? “, уточни той.

„ Родопите би трябвало да ги пазим, като зеницата на окото си и бюджет да има за Северозапада, това би трябвало да държим. Помнете ми думата. По половин милион да се дават за този район. Сутринта ми вършат диспути за Еврозоната. Абе, сладкиши, в деня, в който ви вкарах в чакалнята на Еврозоната, ми излязоха на митинг. Сега щяхме да сме към този момент там “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Може да сме били неверни, само че сме си правили работата “, приключи той.

„ Ние ще бъдем първи с най-малко 15% разлика от втория “, разгласи някогашният външен министър и лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик. „ На мен ми писна да чувам, че те се били върнали. Ние не сме си тръгвали и не сме желали, тъй като желаеме да работим тук за страната си и за децата си. Искам да се върне нормалността, с цел да може България още веднъж да е фактор, да се спре този безразсъден растеж на цените, две години е безвремие. Очаквам на 2-ри април да сме първи още веднъж. Ще създадем всичко допустимо да формираме държавно управление “, приключи тя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР