Искам да оставя нещо значимо след себе си, но за

...
Искам да оставя нещо значимо след себе си, но за
Коментари Харесай

Кметът на Карнобат каза дали ще се кандидатира за нов мандат

Искам да оставя нещо значимо след себе си, само че за жалост към момента не го виждам в неговата целокупност, сподели Георги Димитров

Кметът на съвсем несъмнено ще се кандидатира за нов мандат. Това стана ясно от думите му пред публицисти след края на днешното съвещание на Общинския съвет.

„ Обмислям го сега. Най-вероятно ще се кандидатирам, тъй като желая да оставя нещо значимо след себе си, а към момента не го виждам в неговата целокупност. В началото на всеки мандат слагам цели и пъдя тяхното осъществяване. Всичко, което съм поел като ангажимент, без значение от поредицата рецесии – здравна, икономическа и политическа, съм го извършил. И тук е мястото да благодаря на страхотния екип, с който работя в общинска администрация. Основните планове, които планирахме са обезпечени. Извън тях, с притеглен различен запас приключваме постройката на киното, която изгоря преди 20-ина години, изпълняваме европейски планове и се приготвяме за отварянето на новите стратегии “, сподели Георги Димитров и добави, че опитът му го е научил да дава обещание единствено тези неща, които знае сигурно, че може да извърши.

Факт е, че Карнобат е спретнат град, с добра инфраструктура, актуализирани учебни заведения, детски градини и добра обществена стратегия. Това е и една от общините-отличници, освен в Бургаска област, само че и в България с извънредно невисок % на дълга – подобен на процедура липсва.

Георги Димитров има зад тила си 4 мандата като кмет и един мандат като ръководител на Общинския съвет. За този интервал той е наложил политика да не се разделя елементарно с общинска благосъстоятелност, с цел да не се декапитализира общината и поетапно да развива инфраструктурата и усъвършенства изискванията на живот.

В момента в Карнобат се извършват няколко значими плана, касаещи възобновяване на спортните бази, площадки, ремонт на улици и паркове. Бившият басейн до градския стадион, да вземем за пример, ще се преобрази на подготвително игрище за младите футболисти от Карнобат. Това е философията и на общинското управление – да обезпечи положителни условия за спортуване на младите и даде опция за развиване на всеобщия спорт.

По информация на Флагман.бг Георги Димитров съвсем несъмнено ще се яви като самостоятелен претендент за кмет. На последния избор той завоюва изборите още веднъж с тази формула. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР