“Искам да използвам случая да призова управляващата коалиция най-сетне да

...
“Искам да използвам случая да призова управляващата коалиция най-сетне да
Коментари Харесай

Радев: Управляващите експлоатират темата Украйна като спасителен пояс

“Искам да употребявам случая да прикани ръководещата коалиция най-накрая да се заеме с българския дневен ред и с проблемите на българите, тъй като тематиката Украйна се експлоатира от тях като избавителен пояс, с който да отдалечим вниманието на хората от това, че те нямат визия, стратегия и действителни дейности пред проблемите на страната. "  

Това разгласи от Бургас президентът Румен Радев. Той участва на възпоменателната гала, с която през днешния ден се отбелязва 11-годишнината от бомбения атентат на летище " Сарафово ". 

Това “криене зад Украйна “ можело да работи известно време, само че проблемите се натрупат, а жителите чакат отговори и решения.

“Проблемът е, че криейки се зад Украйна, ръководещата коалиция отстъпва от редица значими европейски полезности като върховенството на правото, а не неговото тъпчене, битката с корупцията, а не закрилата ѝ, бистрота, а не задкулисие, независимост на словото, а не цензура, повишение на качеството на живот на хората, а не тяхното плячкосване “, продължи с следващата доза рецензии Радев, обединяваща двете му обичани тематики в последно време - държавното управление и Украйна.

Радев разяснява и планувания за на следващия ден митинг пред президентството против последните му спорни изявления по тематиката за войната в Украйна.

" Има доста митинги. Има митинги против войната, против политиката на приходите, има обществени митинги. Но България е демократична страна, в която всеки има право да стачкува. Въпросът е митингите да водят до някакъв резултат ", сподели той.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР