Искам да да дам съвет на Борисов - ако иска

...
Искам да да дам съвет на Борисов - ако иска
Коментари Харесай

Петков скастри Борисов: Да спре да дава епитети, да прояви малко дисциплина

Искам да да дам съвет на Борисов - в случай че желае да договаря да пристигна на следващия ден на срещата и да приказваме по всички тематики. Ако желае да делегира Мария Габриел – да делегира, с удволствие ще приказваме и с нея. Но тази концепция хем делегира, хем да договаря през камерите е неуместна. 

Това съобщи съпредседателят на " " в коридорите на Народното събрание. 

Тук желая да му направя едно предизвестие да спре да дава прилагателни. Вчера някой бил " послушко ", през днешния ден някой бил " подкупен ", трети бил неприятен. Това не оказва помощ. Ние се държим с почитание към преговорния екип на ГЕРБ. Моля да се удържи с прилагателни, тъй като възпалява и прави договарянията по-трудни. Ние влизаме с градивен звук и ще го запазим. Но и той би трябвало да има малко дисциплинираност, уточни още Петков. 

Петков изрази вяра, че Мария Габриел може да взима независими решения. 

 

По думите му този кабинет има смисъл, единствено в случай че нашите промени продължатват. " Няма да държим едно държавно управление, единствено с цел да го има. Ще държим това държавно управление и ще го поддържаме, ще застанем зад Мария Габриел. Но би трябвало да знаем – съдът става самостоятелен, регулаторите стартират да работят за хората, службите стартират да работят за жителите ", сподели още Петков. 

Ако на следващия ден се разберем за рефомрите, няма никакъв проблем да преминем през останалите тематики - избор на министри. Правителството служи, с цел да се създадат промените, добави Христо Иванов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР