Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласуват, много

...
Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласуват, много
Коментари Харесай

ПЕТКОВ ОТСЕЧЕ: Никакви преговори с ГЕРБ, те са вододел

" Искам да благодаря на всички, които излязоха да гласоподават, доста благодаря за всички, които гласоподаваха за нас ", това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред Българска национална телевизия.

" В последните месеци, 7-8 месеца, инфлацията заля цяла Европа и животът стана по-скъп. Хората се разочароваха, че животът им стана по-труден, а не по-лесен ", обоснова той ниската изборна интензивност в страната.

" Там, където имахме по-големи компликации да убедим хората да гласоподават, е в дребните обитаеми места ", акцентира той.

Според него изборният резултат на Политическа партия не е следствие от политическото разочорование на гласоподавателите на групировката.

" Оценяваме, че българският народ даде първо място на ГЕРБ. Гласоподавателя ни избра да бъдем в роля на градивна съпротива, която ще бди над всяка социална поръчка, над всеки изхарчен лев ", акцентира някогашният министър председател.

" Имаме друго схващане за това по какъв начин се води политика с първата политическа мощ ", обоснова той решението на групировката да бъде в съпротива на ГЕРБ.

" В този миг имаме ясна позиция преди и след изборите, това важи и за Движение за права и свободи ", акцентира Кирил Петков.

" Имаме доста значима задача. Нашата роля ще бъде да сме един коректив, да сме конструктвини, а не да сме там просто на макар ", сподели още той.

Бившият министър председател отсече, че няма да бъде призната покана от ГЕРБ за сформиране на държавно управление при никакви условия:

Това е вододел, който няма да преминем. Няма да подведем нашите гласоподаватели и ще си спазим обещанието, акцентира Кирил Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР