Искам да благодаря на Иван Таков, който беше в основа

...
Искам да благодаря на Иван Таков, който беше в основа
Коментари Харесай

Григорова: Надеждата е още жива! Утрото е по-мъдро от вечерта

" Искам да благодаря на Иван Таков, който беше в основа на основаването на обединението, благодарности на моите сътрудници от синдиката и на всички, които излязоха и гласоподаваха. Ние вдъхнахме на жителите вяра и им предложихме път към независимост. Гласовете към нас бяха подадени с вяра, а не с омерзение, в случай че би трябвало да изтъквам един от водачите на сглобката. Въпреки проблемите и омаскаряването, ние оставаме с вяра, тя е жива и свободата е на една ръка разстояние. Утрото е по-мъдро от вечерта. "

Това съобщи Ваня Григорова на брифинг пред медиите след края на изборния ден.

" Искам да благодаря на всички гласоподаватели и на нашия претендент за кмет, който организира една извънредно почтена борба в една комплицирана обстановка. Днес сме тук да ви кажем, че желаеме да изразим нашата признателност към всички наши съдружни сътрудници. Всички, които застанаха паралелно до нас и организираха тази борба ", споделиха от щаба.

" С голямо страдание желая да кажа, че държавното управление в лицето на премиера и министъра на електронното ръководство опропастиха доверието на жителите. Това е казус в българската демократична история. Вместо изборите да се трансфорат в празник не демокрацията, се трансфораха в панахида. Смятам, че би трябвало да дочакаме крайните резултати ", съобщи Паскалев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР