Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим,

...
Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим,
Коментари Харесай

Какво Им Направиха Точно Те! Извършиха Страшно Зверство С Джулиана Гани И Мъжа Й Станимир! Сълзи Се Стичат По Силикона, Та Тя Е

„ Искахме, само че мисля, че е по-добре да не я изпълним, тъй като ни е боязън да не ни урочасат. Много се приказва за нас непрекъснато и това ни въздейства. Хората ни завиждат и ние го усещаме ”, изяснява Станимир.

Джулиана обаче не се е отказала от концепцията, тъй като желае да предложения всичкитe им родственици и близки другари, защото на първата женитба те не участвали. Тя споделя мнението на брачна половинка си, че ги урочасват, тъй като всеки ден я боли глава. А от време на време двамата се карат без мотив и то за безспорни нелепости.

Джулиана и Станимир се върнаха преди Коледа от сватбено странствуване на Сейшелите. Толкова им харесало на това райско кътче, че фитнес моделът поискал да останат да живеят там и дори избрал апартамент. Блондинката обаче не желала, въпреки че ѝ предложили да учи деца да свирят на пиано.

Младото семейство мечтае да има две или три деца. „ Станимир желае първото да е момче, а аз – момиче. На шансовете от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и доста почивки, а на него – хубава работа и благополучие. Да си призная, още не се усещам подготвена да стана родител ”, разкрива Джулиана. Станимир е на същото мнение, само че признава, че в случай че се случи да имат деца, ще са щастливи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР