Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да

...
Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да
Коментари Харесай

Диана Димирова: Лицето, което ме преби, продължава да ме заплашва

Исках да предизвиквам други дами да приказват, не желаех да стигам до там, само че лицето продължава да ме заплашва.

Това сподели в предаването „ 120 минути “ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни заяви във Facebook, че е била пребита на снимачната площадка от нейн сътрудник преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая. Актрисата заяви, че във вторник е получила известие по Вайбър от лицето, което след това е било изтрито.

Тя описа по какъв начин се е случило всичко: „ Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в нервност, думите са неприятни, само че беше обвързвано с произхода ми, защото съм от село от Кайнарджа – " Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, единствено се появи “. Дълги години се упреквах, че казусът е в мен, когато съм желала да схвана отговор на въпрос за какво лицето вечерта ме заплаши и сподели: " Ти единствено се появи на терен и аз ще те пребия ". Исках да схвана за какво. Направих грешката да не си чувам интуицията и от едната стая в границите на 2 минути да вървя след лицето в гардеробната “.

По думите й не са имали напрежение в връзките преди този момент. „ В рамките на към 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да схвана за какво, той мина около мен – удари ме в стената, подвигна ме, виждах всичко доста постепенно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах индивида, тъй като не можех да допускам, че това е индивидът, който почитам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка мощ, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше постоянен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди пристигнаха трима души и ме откриха в това положение и беше оповестена обедна отмора ", добави Диана Димитрова. 

Тя заяви, че дни след насилието и имало и друга опасност: „ Другата опасността пристигна няколко дни по-късно пред сътрудници, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето сподели: „ Продължи да приказваш и аз ще го направя отново “.

Имам очевидци, моите прелестни сътрудници, добави актрисата. Тя изясни, че тази седмица е схванала кои са същинските й другари и на кого може да разчита. На въпроса за какво не си е извадила здравно тогава, а единствено си е направила фотоси с телефона, Диана Димитрова сподели, че е била изманипулирана от различен човек. „ Бях решила, че отивам да си извадя здравно, по тази причина направих фотосите и ги изпратих на мой другар, и мислех да му кажа – пали си колата и идвай да ме вземеш, отиваме в болница. Трябваше да изчакам за диалог с друго лице. Това лице ме изманипулира с думите – Какво ще постигнеш. Аз бях една прохождаща актриса, която 2 години върви на кастинги, не се случваха нещата, само че си споделях - Продължавай. Исках да покажа гения, по какъв начин мога да го развия, да стана по-добра. Изпитах възприятие за виновност “, описа Диана Димитрова.

За връзките си с индивида, който й е протегнал ръка, тя сподели: „ Не беше елементарно, само че тези дни до мен доближи следващият слух, че през тези години лицето споделя други истории в актьорската колегия. 2017 година се случи побоят, 2018 година още веднъж се срещнахме на снимачната площадка, лицето ме посрещна с усмивка, здрависахме се, по какъв начин прекара лятото. Малко по-късно лицето ми се обади –и сподели: „ Ники желае твоя контакт за среща с едно малко момиче, осиновена е, доста те харесва и желае да се видите. Може ли да дам номера ти “. Направихме срещата, отидох в дома на Ники Сотиров, подарих брошура, направихме си фотоси. Той през днешния ден ми сподели доста хубава вест, само че не е в този момент моментът “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР