Иска ми се да кажа Добро утро, но... не е.

...
Иска ми се да кажа Добро утро, но... не е.
Коментари Харесай

Иска ми се да кажа Добро утро, но... не е. Всичките ни усилия отидоха

Иска ми се да кажа Добро утро, само че... не е. Всичките ни старания отидоха... след следващия проливен дъжд.

Това написа тази заран шефът на Професионалната гимназия по железопътен превоз в Карлово Стефан Филчев. След като вчера цял ден над 50 доброволци, учители, шефове, някогашни и сегашни възпитаници и софийска община, а по-късно и карловската, както и 25 военнослужещи, транспортна и инженерна техника на 61-ва Стрямска механизирана бригада се включиха на помощ, с цел да разчистят вътрешния двор, дребната постройка и приземния етаж, късно нощес ново количество дъжд се изля над градчето. 

За малко още веднъж улиците се трансфораха в реки, а каналът до транспортната гимназия преля за повторно. Ново количество тиня и кал заляха улици и тротоари.

Най-засегната отново беше постройката на Професионалната гимназия по превоз. Директорът ѝ Стефан Филчев сподели, че получава цялостна поддръжка както от общината, по този начин и от кабинета на просветителния министър. Филчев обаче се съмнява, че вредите по постройката на учебното заведение ще бъдат отстранени до началото на новата образователна година.

Ще отворят ли вратите на учебното заведение на 15 септември? И в какъв тип ще бъде постройката му? Природата още веднъж ни подсети, че с нея смешка не трябва. И че цената я заплащат елементарните хора.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР