Ирландия съди наши циркови артисти за секс с непълнолетни. 42-годишният

...
Ирландия съди наши циркови артисти за секс с непълнолетни. 42-годишният
Коментари Харесай

Наши циркаджии се възползваха сексуално от невръстни ирландки

Ирландия съди наши циркови актьори за секс с малолетни. 42-годишният гурбетчия Цветомир Великов и 34-годишният Иван Пеев са упрекнати в полово посягане върху локални девойки на 15 и 16 години, оповестява " Телеграф “.  

Според законите в страната, сексът под 17 години е незаконен. Решението по делото на Великов ще стане ясно в края на октомври, а Пеев към този момент излежава присъдата си на острова, пишат местите уеб сайтове. Това се случило единствено седмица преди навършването на пълноправие на едно от девойките. Случката е от февруари 2015 година в град Корк.

Тийнейджърката, дружно с нейна по-малка другарка, изпили огромно количество водка и отишли на цирк. След представлението се срещнали с Пеев и Великов, които работели там.   След известни ангажименти четиримата се включили към ваучър в една от караваните на артистите. Последвали още тостове, а по-късно двамата нашенци завели девойките в обособени каравани, където правили секс. В края на вечерта двете девойки си тръгнали от цирка, подпирайки се една на друга. По пътя минаващи наоколо майка и щерка съумели да ги спасят от натравяне с алкохол като ги отвели в най-близкия медицински център. Оплакване за случилото се подали здравните служащи.  

Според показанията на тийнейджърките, те не били изнасилвани, само че несъмнено не били в положение да откажат на мъжете. Те споделили, че възобновяване след случилото се им коствало доста старания и са щастливи, че циркаджиите към този момент не са на независимост.  

Вината си Цветомир признал още по време на първото чуване по делото. По негови думи, малолетните девойки прикрили нежната си възраст. Въпреки това той обяснил, че те изглеждали по-малки и е подходил безконтролно към годините им.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР