Ирина Тенчева не пропусна да се изкаже за коронавируса. Бившата

...
Ирина Тенчева не пропусна да се изкаже за коронавируса. Бившата
Коментари Харесай

Ирина Тенчева: Спрете да изкупувате магазините!

Ирина Тенчева не пропусна да се изкаже за ковид. Бившата тв водеща разгласява във Facebook коментара си за COVID-19, като от текста излиза наяве, че е срещу всеобщата суматоха, изкупуването на магазини и аптеки. Ето и мнението на Тенчева с дребни съкращения: " Ако вие избирате да ходите “на мол ”, “на Милано ”, на всеобщо метоприятие и в случай че инцидентно се болестите, няма да е отговорна страната и решението й да не затвори комерсиалните центрове.
Ако избирате да теглите заем и да изкупите цялата пакетирана стока на Лидл, също няма да е отговорна страната. Виновни ще са персоналните ви предели, вродените, само че най-много добитите от взиране в телефона. Вярвам, че измежду приятелите ми във Facebook има и много мислещи, естествени хора, способни независимо да проучват и да взимат решения, когато става дума за здравето и оцеляването ни.
Времето, което отделяме за истински хейт мнения и шерване на тайни теории е добре да го влагаме в натрупването на информация с явен генезис и в основаването на простоват проект, който да запази нас и околните ни - и от стрес, и от вируси. Аз към този момент имам подобен. Истински постоянно са ме плашили не вирусите, а явно глупавите хора ", написа дамата на Иван Христов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР