Ирина Карабаджак не успя да спечели сърцето на Евгени Генчев

...
Ирина Карабаджак не успя да спечели сърцето на Евгени Генчев
Коментари Харесай

Секси фотосесията на Ирина от Ергенът

Ирина Карабаджак не съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев във втория сезон на " Ергенът ", само че пък си завоюва сърцата на доста хора и почитатели в социалните мрежи.
 Ирина Карабаджак, флиртовете и какъв е иделаният мъж за нея
Какъв е идеалният мъж за Ирина от " Ергенът "

И непременно ли е сексът за нея

Тя постоянно употребява профила си в Instagram, с цел да споделя с тях размисли и истини за живота, до които е достигнала сама.

Но в този момент в един от последните й постове виждаме фрагменти от секси и предизвикателна фотосесия, с които несъмнено разпалва въображението на всички.

В описанието под поста твърди, че мъжете виждат в дамите, че са красиви и полови, само че постоянно им убягва най-главното. А точно - че надълбоко в себе си са дребни девойки.

" Вътре има деликатност и тактичност. Тя е като детето. С годините те не се трансформират от вътрешната страна. През живота си държанието им става по-твърдо, само че всичко това е единствено отбрана. " Според участничката в " Ергенът ", тайната към сърцето на една жена е доста елементарна. " Внимание и грижа за нея. Постоянно внимание. "

Къде се намира имението на " Ергенът " в трети сезон

Още детайлности за трети сезон на сантименталното риалити

Мялките и семпли неща като благопожелание за положително утро и благи жестове и въпроси, с които се показва угриженост и внимание, съгласно Ирина Карабаджак се ценят доста от дамите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР