Иранския Хълк - Саджат Гариби и Казахския Титан - Алмат

...
Иранския Хълк - Саджат Гариби и Казахския Титан - Алмат
Коментари Харесай

Иранския Хълк и Казахския Титан се сдърпаха при първата среща

Иранския Хълк - Саджат Гариби и Казахския Титан - Алмат Бахитович Джуманов се сдърпаха при първата им среща. Двамата се приготвят за боксовия конфликт посред им, който е на 31 юли в Дубай. „ Сблъсъкът на Гигантите “ е тази неделя, а двамата противници се срещнаха откакто известно време разменяха закани един на различен в обществените мрежи.

Иранския Хълк от дълго време има желание да се качи на кръга, само че конфликт с Мартин Форд пропадна.

„ Този мач в този момент е, с цел да си разчистим сметките. Аз ще бъда популярен първенец за Иран и ще показва моя народ с горделивост “, разгласи Гариби, който има над 1 млн. почитатели в обществените мрежи. „ След като печеля този пердах желая да се опитвам против Мартин Форд “.

Въпреки голямата разлика в размерите Казахския Титан счита, че може да победи противника си с нокаут. Двамата ще имат общо 4 рунда от по 2 минути, с цел да го създадат. Те тежат общо 231 кг., само че нямат опит на кръга досега. Щом се срещнаха за първи път прескочиха искри и двамата започнаха да се бутат.

„ Много хора споделят, че не знаят кой съм, само че ще схванат на 31 юли. Тогава ще видят Казахския Титан и моята мощ “ разгласи Джуманов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР