Иранските дронове камикадзе, използвани от Русия за удари по украински

...
Иранските дронове камикадзе, използвани от Русия за удари по украински
Коментари Харесай

Украйна: Иранските дронове използват европейски части

Иранските дронове камикадзе, употребявани от Русия за удари по украински градове, са цялостни с съставни елементи, създадени в Европа , съгласно скришен документ, който Киев е изпратил на своите западни сътрудници, написа в сряда английският вестник " Гардиън ", който се е сдобил с документа.

Според изданието украинските управляващи желаят от западните страни да обезпечат ракети с огромен обхват, с цел да поразят центрове за произвеждане на безпилотни самолети в Русия, Иран и Сирия.

Документ от 47 страници, предаден от украинското държавно управление на страните от Г-7 през август, демонстрира, че Русия е направила повече от 600 набези на украински градове през предходните три месеца , употребявайки дронове, съдържащи западни съставни елементи.

Според документа, както написа вестникът, в дроновете " Шахед " 131 са открити 52 електрически съставния елемент, създадени от западни компании, а в модела " Шахед " 136 - 57 съставния елемент. Украинските управляващи показват пет европейски компании като техни производители, в това число полското поделение на английска транснационална корпорация .

" Сред производителите има компании, чиито централи се намират в страните от " санкционната коалиция ": Съединени американски щати, Швейцария, Холандия, Германия, Канада, Япония и Полша ", цитира " Гардиън " извадки от документа.

Това не допуска никакви непозволени дейности от страна на компаниите, чиито елементи са открити в дроновете. " Иранското произвеждане на UAV съумя да се приспособява и употребява най-вече налични търговски съставни елементи, чието доставяне има дребен или никакъв надзор ", се споделя в текста.

Според отчета към този миг Иран към този момент е диверсифицирал производството на своите безпилотни самолети ,, само че продължава да доставя съставни елементи за тях. Иранското държавно управление се пробва да " се дистанцира от доставките на оръжие за Русия " и " не може да се оправи с съветските претенции и интензивността на потребление на дронове в Украйна ", се споделя в документа.

Сред предложенията на Киев към своите западни сътрудници той включва по-специално " ракетни офанзиви против заводите за произвеждане на тези БПЛА в Иран, Сирия , както и против евентуален обект за сглобяване в Руската федерация ".

" Това може да бъде осъществено от украинските сили за защита, в случай че сътрудниците обезпечат нужните средства за заличаване ", се споделя още в документа. Както отбелязва вестникът, западните страни по всяка възможност ще подценен такова искане.


 Доставка на ракети Таурус за Украйна обмисля Организация на обединените нации съгласно някогашен пълководец в НАТО
Доставка на ракети Таурус за Украйна обмисля Организация на обединените нации съгласно някогашен пълководец в НАТО

Темата е обсъждана и на срещата във формат Рамщайн, уверен е Ерхард Бюлер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР