Иран изстреля ракета в космоса, задвижвана с твърдо гориво. Тя

...
Иран изстреля ракета в космоса, задвижвана с твърдо гориво. Тя
Коментари Харесай

Иран изстреля ракета в космоса, задвижвана с твърдо гориво

Иран изстреля ракета в космоса, задвижвана с твърдо гориво. Тя би трябвало да изведе в орбита спътник, заяви през днешния ден държавната организация ИРНА, представена от АП.

Генерал Амир Али Хаджизаде, командващ въздушно-космическите сили на елитния Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война, дефинира теста като сполучлив. Той обърна внимание, че Иран за първи път е употребявал ракета на твърдо, а не на течно гориво. При бъдещи галактически планове Иран ще създава по-леки ракетни мотори, сподели още Хаджизаде, представен от 24 часа.
Бенет: Израел няма да взе участие в договорка с Иран
Израел няма да бъде привързан с каквото и да е съглашение по иранската нуклеарна стратегия, не взе участие в договарянията във Виена по СВПД и н...
Прочети повече
Държавният департамент на Съединени американски щати съобщи, че дейностите на Иран " провокират доста терзание за разпространяването на оръжия ", визирайки иранската стратегия за балистични ракети. Опитът е бил осъществен на фона на водените във Виена договаряния за възкръсване на нуклеарната договорка сред Иран и международните сили. Техеран, който твърди, че не се пробва да се снабди с нуклеарни оръжия, упорства, че изстрелванията на спътници и ракетните тествания нямат военна устременост, отбелязва АП.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР