Инвестицията в недвижими имоти е действие, което изисква внимателна преценка

...
Инвестицията в недвижими имоти е действие, което изисква внимателна преценка
Коментари Харесай

Как да инвестираме в недвижими имоти


Инвестицията в недвижими парцели е деяние, което изисква деликатна преценка на всички вероятни опасности, разбор на пазара и обезпечаване на приход, който да финансира самата покупка. Съществуват няколко съществени метода, посредством които можете да влезете на пазара за недвижима благосъстоятелност.

Командитни сдружения

Командитното сдружение дава на вложителите опция за създаване на диверсифицирано портфолио от финансови тактики и благоприятни условия за вложение в недвижима благосъстоятелност. Основните преимущества на този способ са, че ви разрешава да обедините средствата си с тези на други вложители, с цел да купувате, наемате, развивате и продавате парцели, които биха били сложни за ръководство или продажба независимо. Тези организации съществуват за избран период, който нормално продължава сред седем и 12 години. 

Препродаване на парцели

Препродаването на недвижима благосъстоятелност, още известно като флипване, е сложен развой на закупуване на избран парцел и продаването му на по-висока цена от тази на пазаруване. Въпреки това, този способ има капацитета да докара до най-големите облаги, споделят специалистите от онлайн организацията Suprimmo.bg. За да бъдете сполучлив флипър, постоянно би трябвало да сте готови за непредвидени проблеми, нараствания на бюджета, неточности, които лишават време, по-дълъг период за възобновяване и проблеми с продажбата на пазара. Особено значимо е да изградите екип от специалисти — оценители, юристи и счетоводители — на които можете да се доверите. Важно е и да се уверите, че разполагате с парични запаси за премахване на неизправности. 

 istock istock
Инвестиция посредством брокер

Инвестирането в благосъстоятелност посредством потреблението на услугите на брокер, може да бъде образован метод да навлезете на пазара, изключително в случай че ви липсва опит. Първата стъпка е да намерите реномирано име в тази сфера. След това е значимо да определите своите цели. Преди да инвестирате, би трябвало да имате ясна визия какво желаете да постигнете. Работете с вашия брокер, с цел да идентифицирате евентуални обекти, които дават отговор на тези цели. Той може да ви помогне да:

- оцените парцела и да договорите цената – брокерът може да ви помогне, като ви даде информация за пазарните цени на избран регион и да ви даде ценови диапазон на възможната покупка за съответна площ на жилищата там;

- да завършите договорката и да калкулира спомагателните такси – той ще ви спомага с правенето на документите и изчисляването на спомагателни такси, като данъчни и законови разходи;

- да ви помогне в подготовката на набора от документи, нужен за прекачване на собствеността – брокерът ще ви спомага с оформянето на документите и ще ревизира дали всички значими документи са налични.

Ако имате потребност от финансиране, с цел да закупите парцела, брокерът може да ви помогне да намерите заемодател и да спомага с процеса на кандидатстване за заем. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР