Инвестиционното портфолио на Нанси Пелоси отново е сред най-добре представилите

...
Инвестиционното портфолио на Нанси Пелоси отново е сред най-добре представилите
Коментари Харесай

Търговските печалби на Нанси Пелоси през 2023 г. достигат най-високите 65%, подсилени от опции върху акции: отчет

Инвестиционното портфолио на Нанси Пелоси още веднъж е измежду най-добре представилите се на Капитолийския рид – и в последно време тя получи огромен подтик от спорното потребление на акции варианти, съгласно нов разбор на държавните разкрития.

83-годишната, някогашен ръководител на Камарата на представителите – която остава конгресмен от Демократическата партия, представляваща Сан Франциско – натрупа 65% възвръщаемост на портфолиото си от акции през 2023 година – повече от два пъти повече от 25% облага на S&P 500, съгласно нов разбор от уеб страницата за борсови данни Unusual Whales.

Пелоси не беше сама, с други удовлетворени от вариантите членове на Конгреса измежду най-добре представилите се вложители. Сред тях са представителят Марк Грийн (R-Tenn.), който записва възвръщаемост от повече от 122%; и конгресмен Джош Готхаймър (R-NJ), който е повишен с повече от 25%.

За разлика от пазаруването на обособени акции, вариантите разрешават повече ливъридж, което значи по-голяма експозиция към дадена ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР