Инвестициите и работата в школата на Лудогорец започват да дават

...
Инвестициите и работата в школата на Лудогорец започват да дават
Коментари Харесай

Херо привлече 17-годишен талант в първия отбор на Лудогорец

Инвестициите и работата в школата на Лудогорец стартират да дават резултати. Най-новото попълнение в представителния тим на българския първенец е нападателят Доминик Янков. Наставникът на “орлите” Димитър Димитров е привлякъл младока, който към този момент ще тренира с мъжкия отбор. Херо взе Янков на подготовката в Турция и той сподели положителни игри.

До преди този момент 17-годишният нападател се готвеше с дубъла на “зелените”. Димитров счита, че Доминик разполага с изключителни качества, които към този момент би трябвало на развива в първия тим. Предвид нежната си възраст, Янков ще продължи да играе във Втора лига с Лудогорец 2. Няма обаче да бъде огромна изненада, в случай че запише формален мач в Първа лига. По време на контролите в Белек юношата на “орлите” показва футболен разсъдък, наподобяващ този на звездата Марселиньо.
 Лудогорец - Ботошани 2:0 @@@

В проектите на Лудогорец влиза последователното налагане на няколко момчета от академията. Част от тима към този момент са и още две момчета - Светослав Ковачев и Ивайло Климентов. 19-годишният Ковачев съвсем несъмнено ще взима присъединяване в мачовете на Лудогорец през пролетния сезон, защото мнението на експертите е, че към този момент е надскочил равнището на Втора лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР