Инвеститорски апетит размъти язовир ИскърАпетитът за придобиване на имот покрай

...
Инвеститорски апетит размъти язовир ИскърАпетитът за придобиване на имот покрай
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

Инвеститорски вкус размъти язовир Искър

Апетитът за придобиване на парцел около брега на най-големия язовир у нас датира от десетилетия. И постоянно е бил ненаситен. Формално (почти наужким) инспекции се вършат. Резултатите от тях обаче са повече от... безнадеждни.

Излишъкът като антиреклама

Бюджетният остатък в последните години се трансформира в нещо като рекламен слоган на държавното управление. И дотолкоз свикнахме с него, че в един миг престанахме да го чуваме - той просто минава около ухото, като реклама за памперси да вземем за пример.

Разхлабване през куп за грош

Още при започване на рецесията с Ковид-19 беше ясно, че – колкото и да са значими за запазването на човешки животи и на ресурсите на здравната система – ограничаващите ограничения имат краткотраен и допълващ темперамент.

Търси се лек за мъката на туризма

След като се видя, че министърът на туризма няма да я свърши никаква, а по-скоро ще изнерви хората от бранша до прекаленост, с решаването на туристическите проблеми се зае съвсем цялото ръководство на страната.

Депутатите стават все по-скъпи за джоба ни

Делата против Народното събрание за компенсации поради калпаво законодателство доста скоро няма да са екзотика, а ще залеят съдилищата, предвиждат магистрати. Лошото е, че парите за тези компенсации ще бъдат платени от данъкоплатците.

Еврозоната е в рецесия - ERM II не ни подсигурява непоклатимост

"Пакетирането " ни с страни в сериозна рецесия мъчно може да докара до по-бързо възобновяване, сподели в изявление за в. БАНКЕРЪ някогашният финансов министър Петър Чобанов.

Схемите "Къщи за посетители " не престават с цялостна мощ

Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ревизират единствено по документи, а не по обороти, нощувки, налози и осигуровки, сподели в изявление за в. БАНКЕРЪ Виолета Александрова, някогашен началник на Държавен фонд "Земеделие ".

ББР - люпилня на служители с приход на милионери

Според личните му заявления пред КПКОНПИ някогашният началник на банката Стияун Мавродиев е получавал повече пари от президента, премиера и шефа на Българска народна банка, взети дружно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР