Инвеститорите на Regatta Park West, вчера направиха първа копка на

...
Инвеститорите на Regatta Park West, вчера направиха първа копка на
Коментари Харесай

Направиха първа копка на нов жилищен комплекс в най-зеления район на Пловдив

Инвеститорите на " Regatta Park West ", през вчерашния ден направиха първа копка на нов жилищен комплекс в региона на Гребна база. Regatta Home продължава сполучливо развиването на марката, запазвайки неговия дух с спомагателни функционалности.
Прочетете още
 

Проектът е взаимна инвестиция на ливанският Platinum Invest Holding взаимно с реномираното архитектурно бюро " RT Consult ". След като разруши бутилка шампанско в греблото на багера, изпълнителният шеф на холдинга Мишел Ел Асмар самичък се качи в кабината и направи първата копка за бъдещата постройка. Бе отслужен водосвет, на който отец Иван благослови всички присъстващи, плана и пожела здраве и триумф на хората, ангажирани с реализацията му.

Трите нови три здания са в регион с ниско строителство, като в съседство има единствено къщи. Както и първият план, този също е покрай Гребната база, само че в по-зелена и спокойна среда. Освен трите жилищни здания, комплексът ще разполага с огромен двор, външна подготвителна зона, обща зона за барбекю и камина,  първокласна бизнес лаундж зона, извънредно за притежателите на жилища, изцяло обзаведена и оборудвана за работа и срещи.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР