Инцидентът от снощи е странно ехо на миналогодишния взрив на

...
Инцидентът от снощи е странно ехо на миналогодишния взрив на
Коментари Харесай

Ексклузивно ВИДЕО: Вижте момента на експлозията в склада за боеприпаси край Карнобат

Инцидентът от нощес е необичайно ехтене на миналогодишния гърмеж на същото място

Флагман получи извънредни фрагменти от момента на детонацията край Карнобат, уловени от камера за видеонаблюдение в парцел, намиращ се на към километър от склада за муниции. От записа се вижда, че в тъкмо 00:44:30 ч. от територията на складовете се излъчва ослепителна бяла светлина, а няклко секунди по-късно следва и самият гърмеж, който озарява нощното небе в алено и е толкоз мощен, че видеокамерата превключва от нощен режим в естествен. Същата тази алена светлина се виждаше от високите етажи даже от Бургас нощес.

Инцидентът, който и все още се проверява, е ехтене на различен от същото място, който преди тъкмо 11 месеца стресна карнобатлии. На 31 юли 2022 година същите хранилища за муниции още веднъж се взривиха и породи следващ пожар. Любопитното в тази ситуация е, че и двата случая, в случай че могат да се нарекат по този начин, се случват през уикенда, когато в депото на процедура няма никой на пост с изключение на защита. И двата пъти гърмежите избухват в тъмната част на денонощието. 

По думите на притежателя Емилиян Гебрев, не е ясно дали сред двата случая има връзка. Поне по този начин сподели той тази заран. Какви тъкмо са аргументите за детонацията обаче към този момент остава незнайно.



Очаквайте детайлности! 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР