Инцидент в сливенското село Градец. Дете на 8 години е

...
Инцидент в сливенското село Градец. Дете на 8 години е
Коментари Харесай

Първокласник е в болница, след като е било бит от 57-годишен мъж в Градец

Инцидент в сливенското село Градец. Дете на 8 години е било нападнато и бито от 57-годишен мъж, когато е отивало да си купи вафли. Първокласникът е признат в отделението по хирургия в болничното заведение в Сливен. Детето е вън от заплаха, няма тежки пострадвания, само че поради побоя към този момент пети ден остава под наблюдаване.

Неговата майка Ирина Кънчева приказва пред БТВ за случая.

" Те там продават нелегално и детето отива да си вземе някаква вафла оттова. Вика на прозореца " Како, дай ми някаква вафла ". И индивидът излиза пийнал. Почва да го гони. Няма причина. Гонил е детето 500-600 метра, настигнал го и пердах с ритници и с тръшкания, стъпал му три пъти върху корема. Не стига и това, ами взел и един камък. 

Брат ми минава оттова инцидентно и го избавя. Ударен е с камък и е със спукана глава. Няма нито причина, нито имам омраза с този човек ", описа тя.

От полицията са отишли на място след сигнал на 112. Те викат и незабавните медици. Мъжът е арестуван и след 24 часа бил освободен. Няма други престъпни проявления. Обяснил е, че експанзията била провокирана от момченцето, тъй като то протегнало ръка към него с камък.

" Днес е петият ден в болничното заведение. Има болки, на системи, на инжекции е непрекъснато. Много е уплашено. Искам правдивост, тъй като през днешния ден е моето дете, на следващия ден ще е на някой различен детето ", добави майката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР