Инцидент споходи жената-балон Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан.

...
Инцидент споходи жената-балон Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан.
Коментари Харесай

Инцидент: Едната гърда на жената-балон експлодира

Инцидент споходи жената-балон Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан. След многочислените пластични интервенции, тя експлодира и едната ѝ гърда стана по-малка от другата.
Въпреки това, Мария Магдалена даде обещание да си върне размера на бомбите.

Каква е историята ѝ? На 21 блогърката взема решение, че би трябвало да си поправя устните. В следствие Мария протяга ръка и на тялото си, а операциите се трансформират в нещо като фикс идея. Тя става подвластна от тях и последователно се снабдява с големи задни елементи, тясна талия и най-големите гръдни импланти в Съединени американски щати.



В разгара на всички операции Магдалена замязя от ден на ден на надуваема кукла, а почитателите стартират да се притесняват да не се пръсне. Случва се тъкмо това! 

В обществените мрежи дъщерята на свещеника разгласява покъртителна фотография, на която аха да се разплаче. На нея се вижда деформирания ѝ бюст. Последва „ утешение “, че скоро ще си върне бомбите в предходния им тип. Под фотографията нейните почитатели я приканват да „ пръсне “ и другата си гърда, тъй като наподобява доста по-естетично с този размер.



Не липсват и рецензии:

„ Не слагайте импланти “, „ С вашия бюст изглеждате доста по-добре, в сравнение с с неестествен “, „ Не чаках да видя Мария Магдалена в този тип “, „ Защо ти е всичко това? Без импланти и филъри си доста по-красива “, „ Помисли си и не пъхай нищо в гърдите си “, „ Спри да се обезобразяваш “, приканват интернет консуматори.

„ Да, момчета, в този момент гърдите ми наподобяват по този начин. За мен е извънредно да виждам естествените си размери “, дава отговор жената-балон, очевидно пренебрегвайки дамите, които я подлагат на критика поради външността ѝ.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР