Инцидент със самолет на полигона в Безмер. Наложило се е

...
Инцидент със самолет на полигона в Безмер. Наложило се е
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 28 септември


Инцидент със аероплан на полигона в Безмер. Наложило се е водач да катапултира, заяви bTV.

Инцидентът е станал към 14,30 ч. Изтребител бомбардировач е изгубил надзор и се е разрушил. Пилотът е катапултирал, само че парашутът не се е отворил.

Скандал избухна на предизборния спор по бТВ. Представителите на ГЕРБ Деница Сачева и Томислав Дончев напуснаха, откакто стана ясно, че някогашният министър председател Кирил Петков ще взе участие на мястото на Венко Сабрутев.

В отговор на хода на Петков и от ГЕРБ сервираха изненада – включи се и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, който „ минавал наоколо “.

Има издадено позволение за прилагане на газовата връзка с Гърция, разгласи на брифинг служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков. Той регистрира издаването на разрешението като голям триумф за служебното държавно управление.

" Служебното държавно управление рапортува пред вас с една от главните задания, които имахме да свършим - да осигурим техническата подготвеност за стартиране на обекта ", сподели районният министър, представен от Българска национална телевизия.

Без законодателни промени Министерство на вътрешните работи не може независимо да се оправи с безумието по пътищата. Трябва и комплекс от ограничения за възстановяване на подготовката на водачите и на положението на инфраструктурата.

Това съобщи в Стралджа основният секретар на ведомството основен комисар Петър Тодоров. Той участва на поклонението на починалия служител на реда Генади Троев, който беше блъснат по време на работа от пийнал водач.

" Често се концентрираме върху тези, които продават гласа си, а по-малко върху тези, които отиват да купуват. Нишките би трябвало да се разплетат. Най-виновни са тези, които оферират пари. Често има обезверени хора, които, знаейки, че никой няма да направи нищо за тях, продават гласа си. Най-опасни са брокерите на гласове ".

Това сподели пред БНР проф. Антоний Тодоров.

Гори покривът на една от кооперациите на ул. ''Симеон Радев''. В непосредственост има учебно заведение. На мястото има кола за спешна помощ и четири пожарни, заяви бТВ.

Засега не се оповестява за жертви и потърпевши.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР