Инцидент с фатален край се случил пред Спешното отделение на

...
Инцидент с фатален край се случил пред Спешното отделение на
Коментари Харесай

Жена почина, докато е на опашка пред Спешното отделение във Враца

Инцидент с съдбовен край се случил пред Спешното поделение на врачанската болница, заяви Нова тв.

Проверява се гибелта на 44-годишна жена от село Пудрия. Според информация на околните ѝ тя чакала 40 минути пред регистратурата на Спешното поделение.

Мъжът, с който живеела, молил за помощ на телефон 112, само че откакто кола за спешна помощ по този начин и не пристигнала, той я закарал самичък до Спешното, разяснява Нова тв. Именно там дамата изпаднала в безпомощно положение, съгласно очевидци, пред очите на детето си.

Час по-късно умряла.

Според местия уебсайт Bulnews 43-годишната жена от Пудрия си е легнала, само че през нощта се събудила и споделила на мъжа си, че не може да диша. Той натоварил брачната половинка си и детето им в колата и пристигнали в незабавния център във Враца. Когато пристигнали, разказал на регистратурата какво се е случило.

На видео, качено във фейсбук от очевидец на случката, се вижда и чува по какъв начин дамата на регистратурата го пита какво е пила брачната половинка му и мъжът дава отговор, че от два дни пие флудрекс, само че през нощта се събудила и му споделила, че едвам диша.

Докато обезпокоеният човек се пробва да върне в схващане брачната половинка си, чиято глава пада обратно, дамата от регистратура няколко пъти го пита за ЕГН-то, като в това време най-спокойно разбърква кафето си, вместо да извика дежурния доктор.

Мъжът не съумява да откри персоналната карта и отива да я търси в колата.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР