Интригуващи загадки и интересен сюжет ще предложат на зрителите заглавията

...
Интригуващи загадки и интересен сюжет ще предложат на зрителите заглавията
Коментари Харесай

С три премиерни ленти и опасни приключения започва шестата седмица с криминални мистерии по KINO NOVA

Интригуващи загадки и забавен сюжет ще предложат на феновете заглавията от специфичната селекция от престъпни мистерии по KINO NOVA идната седмица. Стартът в понеделник ще даде премиерният за България филм „ Убийствен остров “ (5 февруари ). Вдъхновената от същински събития история се завърта към две млади дами, нападнати по време на къмпинг, от който единствено едната съумява да се измъкне жива. Когато паметта й стартира да се връща, до момента в който се възвръща в първокласния островен дом на родителите си, героинята открива, че мрачното дело е доста по-дълбоко, в сравнение с в миналото си е представяла. 
 Тайната на острова
Във вторник (6 февруари) от 18:00 ч. е ред на още една завладяваща кино поредност за мистерии - „ Дароу и Дароу “ . Създадената от Фиф Сътън лента е с присъединяване на Кимбърли Уилямс в ролята на идеалистичната адвокатка Клеър Дароу и Том Кавана в ролята на Майлс Страсбърг, помощник-окръжен прокурор. Когато непосредствен другар е наказан за кражба от магазин за скъпи бижута, Клеър ще даде всичко от себе си, с цел да може справедливостта да спечелва.
 Дароу и Дароу
В сряда (7 февруари) е ред за нова доза завършения с „ Дароу и Дароу: Музикално ликвидиране “, в който едно просто предложение за юридически съвет се трансформира в най-голямото предизвикателство в адвокатската кариера на Клеър Дароу. Работейки един до друг с Майлс, адвокатката се заема да разкрие истината зад закононарушение, в което основен обвинен е сестрата на Майлс - Фийби.
 Дароу и Дароу: Музикално ликвидиране
Четвъртък (8 февруари) идва с още едно премиерно предложение – „ Семеен лабиринт “ . Амелия и нейния наследник Рекс се местят в богат квартал след неуспеха на бизнеса на брачна половинка ѝ и последвалата му гибел. Докато двамата се пробват да свикнат с блестящия нов свят, Рекс стартира да се среща с Дарла, към която Амелия незабавно се привързва. Шокиращо обвиняване от младото момиче трансформира обстановката и майката би трябвало да реши на кого да се довери – на сина си, на Дарла или на личните си инстинкти.
 Семеен лабиринт
Краят на работната седмица ще донесе нови загадки и мистерии в дебютния за българския ефир филм „ Тайната на острова “ . Когато Ашли и брачният партньор ѝ Майк идват на далечен остров за мечтана почивка, те се надяват да се сближат още веднъж и да възстановят брака си. Всичко наподобява върви добре, до момента в който на брега на морето не се появява тялото на изчезнала жена. Решена да разбере кой е виновен за убийството, героинята поема на задача в търсене на истината и разкрива мрежа от измами, която включва повече от един локален гражданин. 

Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР