Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, обяви,

...
Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, обяви,
Коментари Харесай

Intracom Telecom предоставя системата за фиксиран безжичен достъп на Open Fiber в Италия


Intracom Telecom , международен снабдител на телекомуникационни системи и решения, разгласи, че започва партньорство с Open Fiber – един от най-големите снабдители на оптични мрежи в Италия, оповестиха от компанията. Intracom Telecom е определена да даде своите решения за закрепен безжичен достъп (FWA) като част от плана на телекома за обезпечаване на широколентов достъп в „ цифрово неразвитите “ провинциални области в страната (проект: Rural Ultra-Broadband).

Амбициозният проект на Open Fiber планува даването на широколентов достъп до интернет за към 20 милиона домове във всеки един от 20-те италиански района. В отдалечени и извънградски региони или такива с дребен брой къщи технологията за безжичен достъп - FWA (Fixed Wireless Access), с която Intracom Telecom завоюва търга, ще се употребява по-усилено. Тази висококачествена широколентова инфраструктура е от огромно значение за стопанската система и обществото на Италия. Италианските жители ще имат безграничен достъп до най-силните мрежи, които ще бъдат оборудвани с най-хубавата технология– решението WiBAS™ на Intracom Telecom.

Технологията FWA е неповторима в света и разрешава бързо съоръжение тук-там с минимална телекомуникационна инфраструктура, а платформата WiBAS™ 26 / 28GHz на Intracom Telecom е единствената, която може да предложи широколентови благоприятни условия. Платформата е проектирана да дава услуги със скорости, сравними с тези на оптичните нишки, и то единствено за парченце от времето, належащо за разгръщането им. Платформата FWA на Intracom Telecom употребява модерни логаритми за динамично шерване на наличните запаси, за увеличение броя на по едно и също време обслужваните клиенти и за автоматизирана поддръжка и ускорение на процеса на инсталиране на терминалите и даването на услуги. С доста висока устойчивост и олекотен дизайн съставените елементи на платформата WiBAS™ са лесни за инсталиране и поддръжка в труднодостъпни райони.

„ Много сме разчувствани да подкрепим амбициозния проект на Open Fiber за даване на високоскоростен широколентов достъп на италианските жители, имайки поради че 25% от популацията към момента живее в провинцията. Нашата цел е да дадем опция на операторите да допринесат за по-доброто икономическо и обществено развиване на страната, третата по величина икономическа мощ в Европейски Съюз, и посредством преимуществата на нашата изящна технология, да подобрим качеството на живот. Технологията ни предлага влакнообразни услуги и към този момент се е утвърдила като бенчмарк в широколентовия бранш, по тази причина съм уверен, че съдействието ни с Open Fiber е верният ход и ние ще успеем оптимално да ги подпомогнем по пътя към техните бизнес цели”, сподели Мохамед Ахмед, основен изпълнителен шеф на Intracom Telecom

Intracom Telecom доставя и поддържа мрежи в Италия от 2014 година, специализирайки в региона на широколентовата интернет връзка за клиенти в провинциалните региони. Новият план на компанията е нова епоха за компанията и даването на услугите й във все по-голям мащаб. Решението WiBAS™ се употребява в целия свят, а в Италия обслужва към този момент повече от 10 мрежи безупречно и надеждно.

WiBAS™ оперира на лицензираните честоти 26GHz и 28GHz, а непрекъснатото развиване на WiBAS подсигурява, че инвестицията в него през днешния ден ще служи на мрежата в продължение на доста години напред. Платформата FWA на Intracom Telecom работи със модерни логаритми за динамично шерване на наличните запаси, за увеличение броя на по едно и също време обслужваните клиенти и за автоматизирана поддръжка и ускорение на процеса на инсталиране на терминалите и даването на услуги. Системата за ръководство на мрежата на WiBAS™, uniMS™, е мощен инструмент, който отстранява всевъзможни затруднения, ръководи виталния цикъл от обмисляне до употреба и усъвършенства цялата мрежа.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР