Интервюто, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра

...
Интервюто, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра
Коментари Харесай

След интервюто на Хари и Меган: Елизабет II свика спешна среща на кралското семейство


Интервюто, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха на Опра Уинфри, провокира стихия по целия свят, изключително в кралското семейство, чиито членове, съгласно „ Дейли Мейл “, са се затворили зад дебели стени и са провели незабавна среща за това какви стъпки да подхващат по-нататък, съобщи БГНЕС.

Според изданието Бъкингамският замък е неподвижен от „ тъга и потрес “, откакто принц Хари „ хвърли атомна бомба по фамилията си “ в това изявление. Кралица Елизабет II , на 94 година, принц Чарлз, на 72 година, и принц Уилям, на 38 година, са се заключили в двореца и обмислят по какъв начин да отговорят на поредицата взривоопасни изказвания на принц Хари и брачната половинка му по време на изявление то. Спешната среща, твърди публикацията, е свикана от самата кралица. Запознати със събитията в двореца споделят, че в двореца има „ въодушевление на потрес и горест “. Кралското семейство е прекарало безсънна нощ.

Херцогът и херцогинята на Съсекс упрекнаха кралското семейство в расизъм - хипотетичен неназован член на фамилията, който не е нито кралицата, нито херцогът на Единбург Филип, се е страхувал какъв ще бъде цветът на кожата на синът им Арчи, а Меган се оплака, че не е получила поддръжка, когато е поискала помощ заради мисли за самоубийство.

Журналистката на Би Би Си, която следи кралското семейство, Даниела Ралф, счете, че Бъкингамският замък няма да бърза да реагира, с цел да не утежни така и така неприятната обстановка.

Министърът в английското държавно управление и непосредствен помощник на Борис Джонсън, лорд Зак Голдсмит, през вчерашния ден образно изясни по какъв начин изявление то е повлияло на двореца, само че и на цяла Англия. В отговор на известие, че херцогът и херцогинята на Съсекс са " натоварили аероплан и са хвърлили бомба над Бъкингамския замък ", той написа в Туитър: " Не единствено над двореца, само че и над фамилията на Хари. Хари взриви фамилията си “.

Според „ Дейли Мейл “ кралският личен състав е останал безсънен до 3:00 сутринта и е гледал изявление то посредством видеовръзка онлайн от Съединени американски щати. Интервюто е било обследвано обширно от частния секретар на кралицата и принц Чарлз, сър Едуард Йънг. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР