Интернет звездата Виктория Капитонова сподели в „“ (bTV) емоциите си

...
Интернет звездата Виктория Капитонова сподели в „“ (bTV) емоциите си
Коментари Харесай

Виктория Капитонова след MasterChef: В България ми харесва, защото има четири сезона

Интернет звездата Виктория Капитонова показа в „ “ (bTV) страстите си след напускането на.

„ Надскочих упованията си и съм удовлетворена от резултата. Накрая стана комплицирано и ненапълно се веселя, че излязох. Повече няма да трептя, тъй като там времето те притиска. Често шансът ми помагаше. Определението нахалница го одобрявам като комплимент “ – показа хубавицата от Чебоксари.

Тя изясни, че родният й град е на 700 км източно от Москва, което за Русия е „ напълно близичко “.

„ Там живях 16 години. Започнах да мисля за обучение в чужбина. Например Дубай, Америка или Италия, само че родителите ми се притесняваха, че съм дребна за толкоз далечни страни. Затова избрахме България. Дойдох тук сама и не знаех езика. Изненадвам се, че българите не харесват страната си. Имате четири сезона, можете да ходите на море, да карате ски. Има пресни плодове и зеленчуци “ – споделя Виктория.

Снимка: bTV Media Group

Тя бързо схваща, че не желае да е наемен служащ, а да работи за себе си. Така става блогър инфлуенсър. Според нея тази специалност има единствено един минус – непрекъснато мислиш за работа.

Преди време Виктория работи като модел, само че в Индонезия се отхвърля, тъй като вижда пред какви рискове са изправени колежките й, решили да си изкарват спомагателни пари по лесния метод.

Във можете да видите какъв десерт подготви Виктория, до момента в който показа, че е влюбена и от 4 години живее с обичания си.

Снимка: bTV Media Group

Тук можете да прочетете изявлението, което Виктория Капитонова даде за LadyZone.bg при започване на март:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР