Интерфудс България ЕАД, водеща компания в областта на маркетинга и

...
Интерфудс България ЕАД, водеща компания в областта на маркетинга и
Коментари Харесай

Интерфудс България ЕАД избра иновативната ERP платформа на SoftOne за своята цялостна бизнес оптимизация

Интерфудс България ЕАД, водеща компания в региона на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни артикули на българския пазар, избра новаторското ERP решение на , с цел да поддържа дейно всички свои бизнес интервенции. От основаването си през 1992 портфолиото на Интерфудс България ЕАД включва международно приети марки, добре известни на потребителите и одобрени измежду основните клиенти в България.

Прилагайки технология от последващо потомство, Soft1 ERP сплотява комерсиалното и финансовото ръководство на Интерфудс България ЕАД в единна модерна ERP платформа. Богата ѝ функционалност изцяло автоматизира всички отнемащи време бизнес процеси, като по този метод се заобикалят евентуални проблеми, свързани с естеството на бързооборотните артикули с къс витален цикъл и високи оперативни разноски.

Съвременното решение на SoftOne дава на Интерфудс България ЕАД набор от функционални принадлежности за по-добро обмисляне и контрол на целия развой на веригата за доставки, гарантирайки ефикасен надзор на инвентара и най-високо качество на обслужване на клиентите. Освен това, вградените принадлежности за финансово ръководство и отчитане разрешават на ръководителите на компанията дейно да следят всички финансови данни.

Soft1 ERP уголемява опциите си до всяко смарт устройство, позволявайки далечен достъп до данни от всяко място и когато и да е. По този метод разрешава на чиновниците на компанията да извършват дейно ежедневните си задания, а на мениджърския екип да взема осведомени решения. Нещо повече, фактът, че Soft1 ERP е постоянно обновен и че SoftOne обезпечава нужното образование, администриране и абонаментна поддръжка, са значими аспекти за положителното действие на активността на Интерфудс България ЕАД и за сполучливото одобряване на позициите на компанията в комерсиалните връзки с клиенти и сътрудници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР