Интерфейсът поддържа 4 пъти по-висока скорост спрямо USBНовият QLED монитор

...
Интерфейсът поддържа 4 пъти по-висока скорост спрямо USBНовият QLED монитор
Коментари Харесай

CES 2018: Samsung показва извит QLED с Thunderbolt 3

Интерфейсът поддържа 4 пъти по-висока скорост по отношение на USB

Новият QLED екран CJ791 е изпълнен в съответствие 21:9 и поддържа QHD резолюция 3440×1440

Samsung разгласи първия в света закривен QLED екран с порт Thunderbolt 3 на Intel. Моделът CJ791 ще дебютира на идното ревю за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас.

Връзката Thunderbolt 3 обезпечава скорост на обработка до 40 гигабита в секунда (Gbps) – съвсем четири пъти по-висока от USB другите възможности, като разрешава  свързаност в цялата екосистема на докове, екрани и периферни устройства.

Интерфейсът Thunderbolt 3 също по този начин разрешава на CJ791 да доставя до 85 вата (W) от зареждането на преносимия компютър. Потребителите могат да свързват монитора и преносимия компютър си единствено благодарение на един Thunderbolt 3 кабел, подчертаха от Samsung.

34-инчовият CJ791 е планиран за развлечение и бизнес цели, с изчистен дизайн и съответствие 21:9, което обезпечава повече пространство на екрана за мултитаскинг. Ултрашироката QHD резолюция 3440×1440 усъвършенства наличието и изображенията с съвсем 2,5 пъти по-голяма компактност на пикселите от тази на различни модели с FHD резолюция.

От своя страна, експертите могат да гледат огромни файлове и електронни таблици в по-лесно четим формат и без нужда от интензивно скролване или увеличение на мащаба.

QLED мониторът CJ791 предлага Thunderbolt 3 съгласуваност за по-висока скорост и по-малко кабели

В допълнение, професионалните имат опция да персонализират CJ791 към личното си работно пространство. Освен редуциране на кабелите с Thunderbolt 3, CJ791 предлага тъничък дизайн с тясна рамка, многофункционални настройки, контролиране на височината на стойката и наклона на екрана.

QLED технологията отразява точно цветовете в 125-процентен sRGB набор и основава образни елементи посредством по-дълбоко черно, по-светло бяло и естествени нюанси. Това рационализиране е съчетано с крива от 150000R и ултраширок ъгъл на гледане от 178 градуса.

В монитора са интегрирани и функционалности за геймъри. Режимът Game Mode съдържа динамична гама от настройки, която интуитивно контролира цвета и контраста на всяка обособена сцена, с цел да сътвори реалистична среда.

Времето за реакция на CJ791 от четири милисекунди (ms) също обезпечава равномерен преход сред сцените, което прави този екран подобаващ за надпревари, летателни симулации и игри с борба от първо лице.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР