Интересува ли ви колко пари приблизително прибраха Ломаченко и Ригондо

...
Интересува ли ви колко пари приблизително прибраха Ломаченко и Ригондо
Коментари Харесай

Колко пари прибраха Ломаченко и Рогондо от тяхната битка

Интересува ли ви какъв брой пари почти прибраха Ломаченко и Ригондо от тяхната среща в "Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк? Е, най-вероятно не е толкоз, колкото очаквате, само че дано първо си напомним какво се случи в събота вечер (9 декември).

Дългоочакваната борба в последна сметка не предложи това, което всички чакаха, само че уви, това рядко става, когато и двамата бойци на кръга имат толкоз технични стилове.

Всички чакаха да има борба на тези стилове, само че Ломаченко по този начин и не даде опция на Ригондо да наложи своята игра. Украинецът просто беше прекомерно добър.

Без съмение в идващите дни Ригондо ще се буди с ниско самочувствие, само че най-малко може да се успокоява от обстоятелството, че е спечелил някакви пари. Не толкоз, колкото си мислите.

Хонорарите за нощта бяха:

Ломаченко - 1,2 милиона $

Ригондо - 400,000 $

Когато се замислим, че доларът напоследък е много невисок и че Ригондо ще би трябвало да удържи налог, ще би трябвало да заплати на своите треньори, в последна сметка той може чисто да прибере към 200,000 $, което е извънредно малко за борба, която изправи един против различен двама от най-техничните боксьори на планетата.

Само да вметнем, че има много огромна разлика от извоюваните 250 милиона $ от Флойд Мейуедър-младши за борбата му с Конър Макгрегър през август.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР