Интересното е, че именно във вечерта на своята елиминация, той

...
Интересното е, че именно във вечерта на своята елиминация, той
Коментари Харесай

Филип Буков след отпадането: Денсинг старс е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги

Интересното е, че точно във вечерта на своята елиминация, той не съумя да участва онлайн в студиото, защото имаше ангажимент в Габрово. Двамата с денс партньорката му Ралица обаче не разочароваха почитателите си и авансово бяха записали танца си, който беше излъчен онлайн в ефир.

Самият Буков не скри, че е доста признателен за поддръжката на всички и че шоуто го е научило да обича танците.

" Уважаеми фенове. Благодарим на всички за поддръжката! Тази вечер не бях онлайн, тъй като имах зрелище в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на известен артист, там съм, тъй като практикувам специалността си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да вземам участие аз съм си дал датите с представления и те доста добре знаят по кое време не мога и решението беше запис. Не мога да оставя сътрудниците си артисти без работа, тъй като аз имам различен ангажимент. Зали, билети, фенове, техника, не мога да " махна с лека ръка " и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е интервал в моя живот, а специалността и сътрудниците ми са вечно. Също по този начин, чисто юридически, нямам право да поемам нови задължения, които се застъпват с предходно поети и написани с контракт. Благодаря на цялата продукция за отношението и опцията.

Огромно благодаря на Ралица Мерджанова за времето, старанието и изобщо всичко, което направи за мен! Тя е необикновен танцьор, възпитател, родител и човек! Надявам се, че професионалният ни път още веднъж ще ни срещне, тъй като заобичах танците!

P. S. Много хора ми писаха, че било " нагласено " и недоумяват по какъв начин е допустимо. Това не мога да го разясня, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и подозрения постоянно ще има, само че животът продължава и най-съществен е пътят, а не резултатът! ", написа Филип в обществените мрежи.

Междувременно олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и сътрудникът й на паркета Тодор взеха четири десетки и се заковаха отпред на краткотрайното класиране. Двамата танцуваха последни, само че станаха първи в атрактивното телевизионно шоу като виртуозно съчетаха български национален танц с огнено пасо добле.

" Свалям ви шапка! Ивет, ти беше точна като часовников механизъм ", сподели Галена Великова след спектакъла.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР