Интересно мнение изрази звездата от американския хитов сериал Живите мъртви“

...
Интересно мнение изрази звездата от американския хитов сериал Живите мъртви“
Коментари Харесай

Норман Рийдъс e доволен, че Silent Hills не се е реализирал

Интересно мнение изрази звездата от американския хитов сериал „ Живите мъртви “ и новата игра на Хидео Коджима Death Stranding Норман Рийдъс. Той изрази своето удовлетворение, че Silent Hills, жестоко прекратения от Konami план на Коджима, по този начин и не е видял бял свят. В изявление за Hollywood Reporter, Рийдъс споделя, че въпреки и първоначално да е бил отчаян от преждевременната гибел на играта, в която и той трябваше да взе участие, когато Коджима му разказал концепцията си за Death Stranding, той изцяло не запомнил случилото се със Silent Hills.

„ Знаете ли, помислих си: „ Слава богу, че не се получи, тъй като това е надалеч по-добро. Това е нещо изцяло друго. Аз в действителност опознах мозъка на Хидео най-малко малко. Честно казано хареса ми, че Sillent Hills не се случи, защото получих толкоз добър взор над метода, по който работи и мисли, че бях изцяло разрушен от този човек “, изяснява Рийдъс.

Silent Hills, игра, която беше обявена по време на Е3 2014, като общ план на Коджима и филмовия режисьор Гилермо дел Торо, имаше дори и свое демо, което подлуди правилните почитатели на паметната поредност, само че Konami имаше други проекти, което в последна сметка докара до разлъка сред студиото и Коджима. Що се отнася до упоменатото демо, Рийдъс си признава, че не го е игра, само че е гледал по какъв начин други го играят и е останал изплашен от видяното.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР