Интересни детайли от разговора си с Георги Семерджиев – Жоро

...
Интересни детайли от разговора си с Георги Семерджиев – Жоро
Коментари Харесай

Не е за вярване! Българските власти не знаят къде точно се намира семейство Арабаджиеви

Интересни елементи от диалога си с Георги Семерджиев – Жоро Шопа, разкри репортерката на bTV Рада Досмусчиева, изпратена в Испания да снима къщата на Семерджиев, където бяха задържани Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Жоро Шопа  не пожела да бъде сниман, нито записван, защото против него имало два атентата и наличието на медиите доста излагало живота му на риск.   Въпреки това в диалога си с публицистите той загатнал, че семейство Арабаджиеви пристигнали в дома му два дни преди ареста. Това изказване се разминава с разказите на съседите, които ги забелязали там доста преди този момент.  

Впечатляващото имение е под отбраната на закона и не може да бъде снимано. На място се появила и полиция, която предизвестила публицистите.   Това, което правело усещане, е че личният състав в огромната къща е формиран единствено от българи. Семерджиев твърди, че тя си е негова. По думите на репортерката, Семерджиев показал, че Арабаджиеви сами са се предали.  

В постройката на Съдебната палата в Барселона, Испания се обитава тъй наречените " Аудиенция професионал " – институцията, която би трябвало да реши дали да екстрадира семейство Арабаджиеви назад у нас. Все още не е ясно по кое време в Испания ще бъде гледано делото за екстрадиция на Ветко и Маринела Арабаджиеви, само че се чака се до две седмици да бъдат прегледани настояванията на българската страна.  

Проверка на bTV сподели, че в българските управляващи не знаят къде тъкмо се намират семейство Арабаджиеви. Министерство на вътрешните работи, Министерство на външните работи, Министерство на правораздаването и прокуратурата настояват, че сега те са под испанска пълномощия и най-вероятно са в ареста в Барселона.   Кабрера де Мар е първокласно населено място, в което живеят доста жители на източноевропейски страни. Средната сума на парцелите са към 1,2 млн. евро. Там управляващите пазят хората с пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР