Интересна тема повдигна проф. Кантарджиев по Нова телевизия.Истината е ,

...
Интересна тема повдигна проф. Кантарджиев по Нова телевизия.Истината е ,
Коментари Харесай

Кантарджиев си каза заплатата. Не е на IT

Интересна тематика повдигна проф. Кантарджиев по Нова телевизия.

" Истината е, че заплатата ми е 3 700 лв.. Не е като на IT експертите. ", съобщи той и уточни, че работата на лекарите не може да се съпоставя с тази на  IT експертите, които взимат повече от докторите, спасяващи човешки животи.

Не съм взимал 35 000 лева заплата. И за изявленията не съм взимал пари. Не сме тръгнали да забогатяваме от тези неща. 

Това съобщи в предаването " Неделята на Нова " по  Нова ТВ шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания и някогашен член на Националния действен щаб проф. Тодор Кантарджиев

. " Учудвам се, че такава умна жена като Мика Зайкова да каже такива неща. По време на ковид взимах заплата на шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания, която в този момент е 3700 лева ", добави той.

" Лекарите не можеш да ги сравняваш с IT експертите. Ние по-малко ли би трябвало да взимаме? ", пита той. " Ако се държиш по този начин, че да се харесваш на всички, няма да те харесват 30%. Ако приказваш това, което мислиш, няма да те харесват 40%.

Ами за едни 10 % не си коства да се правиш на нещо, което не си. ", безапелационен е медикът. " В рамките на шегата, сина ми се обажда и ме пита " нали сякаш сме си доста близки, за какво криеш, че сме богати "., споделя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР