Интересна седмица с много модни събития плюс новини за най-новото

...
Интересна седмица с много модни събития плюс новини за най-новото
Коментари Харесай

Мода-Звезди-Диети-Фитнес: Най-доброто от Miss Bloom

Интересна седмица с доста фешън събития плюс вести за най-новото в поддържането на здравето и хубостта. Така изглеждаха последните седем дни в MissBloom.

Тази нощ, в Лос Анджелис ще бъдат раздадени 85-тите награди на филмовата академия, по-известни като Оскарите. Решихме да хвърлим взор няколко години обратно и да си напомним какво ни хареса на предходни награди.

Седмицата на модата в Ню Йорк събра толкоз доста звезди на едно място! И макар че по-голяма част от вниманието беше приковано към стилните сцени, където изгряха трендовете за есен-зима 2013, не можахме да не обърнем внимание на известните и не толкоз посетители и техния жанр. Можеш да видиш визията на гостите на стилното събитие тук.

Пролетта идва облечена в синьо! Очарователен и изтънчен е небесният цвят в модата през идния сезон. Точно както показва във фотосесията си за JOY нашият блогър Боян Кузески. В мартенския брой на списанието, Боян се изявява освен като стилист – в някои от фрагментите в стилната сесия са включени негови лични дизайнерски тоалети. Можеш да им се насладиш тук.

След като се беше отдала съвсем напълно на писането, Светла Иванова още веднъж стъпи на музикалната сцена. Факт е вторият й албум “Любов и кафе ”, който тя показа с концерт на сцената на столичния клуб Студио 5. Заедно с нея на сцената излязоха и създателите на множеството ѝ песни, посетител реализатори и сътрудници, с които Светла прави дуети. Виж повече информация и фотоси от събитието тук.

Темата за косопада при дамите от дълго време занимава както учените, по този начин и доста страдащи от казуса дами. Какво разкри най-новото изследване? Разводът, повторният брак и високите приходи постоянно са присъщи за дамите с сходен проблем. Виж другите заключения на учените тук.

Срещнахме се с Ива Димитрова, извънредно чаровната и усмихната инструкторка по Босу баланс или кратко “Босу ”, във фитнес център 2Fit до The Mall, с цел да разберем какво съставлява тази подготовка, която нашумя в България относително неотдавна. Знаем какъв брой значимо е спортът да не ти доскучава, с цел да имаш тласък да продължаваш с постоянните занимания. Нашумялото “босу ” ни се стори съвършено, в случай че и за теб е пристигнал моментът за нещо ново.

Освен спортът, храненето е другият значим фактор за добра фигура. Звездите постоянно ни учудват със странните си диети. Марая Кери реши да опитва “лилавата ” диета, с цел да смъкна непотребните килограмиот бременността и от празничното похапване към Коледа и Нова година. Научи от тук какво съставлява тя.

Приятен и ухилен уикенд!

Виж още:
Най-доброто от седмицата на модата в Лондон
Горещ тренд: Обувки и чанта в бяло
Как да носим пеплум полата?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР