Интересна инициатива са започнали от британското издание The Guardian –

...
Интересна инициатива са започнали от британското издание The Guardian –
Коментари Харесай

Знаете ли колко дебели сте всъщност?

Интересна самодейност са почнали от английското издание The Guardian – на интернет страницата си са пуснали тест, посредством който всеки може да ревизира дали човек вярно дефинира телосложението си.

Основният въпрос, който задават от изданието, е Знаете ли какъв брой сте дебели в действителност? (Do you know how fat are you? ). Всеки искащ би трябвало направи избор сред пет човешки фигури – стартира се със напълно слаба фигура, а последната е наречена нездраво дебела.

След като избере една от петте фигури, човек би трябвало да уточни каква е височината му и какъв брой кг тежи. Освен това би трябвало да се означи и полът, а няколко секунди по-късно системата осведоми дали индивидът е съумял да реши вярно към коя от петте групи принадлежи.

От изданието са нарекли са своята концепция Кризата на охранеността (The Obesity Crisis). Основната цел на тази самодейност е да се ревизира дали хората са наясно какъв брой в действителност тежат и по какъв начин наподобяват телата им.

 затлъстяване

Мъжете и дамите са еднообразно вманиачени, когато става дума за килограми, показва се в английско проучване. Оказва се, че 50 на 100 от английските мъже признават, че желаят да отслабнат и съблюдават разнообразни режими, с цел да влязат в идеалната форма. Една четвърт от тези господа обаче зарязват диетата единствено след един ден, показва се още в проучването.

За да реализират идеалното тегло, мъжете са подготвени даже да се откажат от някои свои обичани действия – един на всеки трима е споделил, че ще се откаже от гледането на футбол в името на съвършените килограми.

Около една трета от интервюираните мъже признават, че са се опитвали да отслабнат и са подхванали приблизително по три диети в живота си. При 35 на 100 от мъжете обаче волята не се оказва задоволително мощна и след къс интервал на хранителен режим, те се отхвърлят и стартират да се хранят обикновено.

Все отново има и отличници, които устоят до последния ден на диетата – 25 % от тези господа обаче не съумяват да задържат постигнатото тегло дълго време.

Основната неточност съгласно специалистите е, че хората се вманиачават по тази тематика и стартират да се лимитират от храната, само че не се натоварват физически. Съветът, който дават диетолозите, е диетата да се съчетава с подобаващи извършения.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР