Интересен се оказа иначе краткия коментар на държавния глава от

...
Интересен се оказа иначе краткия коментар на държавния глава от
Коментари Харесай

Някой да каже на Радев, че у нас липсва законност, не ”масов спорт”

Интересен се оказа другояче късия коментар на президента от Ямбол, където се организира първия шампионат по утринна гимнастика. 

 

Господин Радев, апелирам ви, не говорете нелепости. Липсата на всеобщ спорт може да е причина за доста проблеми на генерации българи (и не само), обаче войната по пътищата не е един от тях. 

 

Не е ли войната по пътищата и всеобщото шофиране след приложимост на дрога и алкохол резултат от беззаконието в страната? Не е ли резултат от ширещата се корупция, полицейските, прокурорските и политическите чадъри над нарушители? 

 

Не е ли спортувал Георги Демерджиев, някогашният футболист като дребен, че е седнал зад кормилото на мощната си кола дрогиран и опустоши две девойки на столичен бул.? Не е ли спортувал и Димитър Любенов, който умъртви французин на столичното Околовръстно шосе, откакто се качи да кара пийнал и е бил ескортиран от полицията, която някак си бяга от местопроизшествието, а прокуратурата не разрешава служителите на реда да бъдат арестувани?

 

Не е ли спортувал като дребен фигуристът Максим Стависки, който преди 15 години провокира жестока злополука край Приморско, убива 23-годишен юноша и изпраща Мануела Горсова в будна кома?

 

 

Не е ли проблем, господин Радев, че тънем в дрога, откакто полицията всеобщо хваща надрусани водачи из страната? Не е ли казусът в това, че прокуратурата ги пуска, в Министерство на вътрешните работи бавят преписки, карумпирани служители на реда си затварят очите поради петдесетолевки, подадени от прозореца на шофьорската седалка? Не е ли проблем, че битката с войната по пътищата се е трансформирала в шаблонно изявление от страна на мощните на деня, само че няма резултати?

 

Питам единствено. 

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР