Интересен пост публикува бившият главен прокурор на Българияя Иван Гешев

...
Интересен пост публикува бившият главен прокурор на Българияя Иван Гешев
Коментари Харесай

Гешев към Христо Иванов: Благодаря за оценката, че нямам шанс за политическа кариера

Интересен пост разгласява някогашният основен прокурор на Българияя Иван Гешев във фейсбук. 

Представяте ли си? Статия от 1600 думи, в която основно настоящо лице е някогашен основен прокурор. Няма по какъв начин да не се полаская. Впечатлен съм и от демократичния плурализъм сред тяхно и отново тяхно мнение. И по какъв начин това само мнение се показва за факт. Навремето този метод се наричаше цензура или агитация на достиженията на зрелия социализъм.

Нека обаче Христо Иванов и Кирил Петков излязат и кажат дали съм отговорен, че механизмът за следствие на основния прокурор не работи? Аз ли гласувах в Народното събрание, с цел да го препречвам или те? Ненужен ли е към този момент, тъй като извърши своята цел – моето унищожаване?

Нека радетелите за " правосъдна промяна " кажат дали механизмът към момента е нужен за усвояването на парите от Плана за възобновяване? Нямаше ли неналичието на този закон да попречи на приемането на милиардите от Европейски Съюз? Защо тематиката изчезна от демократичните медии?

Нека Христо Иванов излезе и каже не преставам ли да бъда отговорен за това, че България още веднъж няма да влезе в Шенген? Отстраниха ме, само че Шенген остава надалеч. Защо?

Нека Кирил Петков излезе и каже по какъв начин се стигна до противозаконния (според съда, дебело подчертавам) арест на Борисов. Кой го подреди и за какво? И по какъв начин работят дружно с него всеки ден борците против статуквото?

Нека юристите Христо Иванов и Атанас Славов излязат и кажат на хората за какво желаят да усилват политическата квота при избора на основен прокурор, откакто в POLITICO се твърди, че Висшият правосъден съвет си пати от политическо въздействие?

За край желая да благодаря на господин Иванов за констатацията, че нямам късмет за политическа кариера. Нужна беше публикация от 1600 думи в реномирано демократично англоезично издание, с цел да се потвърди това. Не че той, Атанасов, Мирчев и сие не построиха своята единствено върху мен и върху рушенето на институцията Прокуратура. Което пък ме кара да съм обезпокоен за политическата им платформа отсега нататък. И нека не останат безработни, откакто “съдебната промяна ” в действителност завърши с отстраняването ми от политическия отпадък в Народното събрание, съобщи през днешния ден.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР